Påskens MC – VFR 1200 X Crosstourer

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Honda VFR 1200 X Crosstourer

VFR 1200 X Crosstourer er et af Hondas flagskibe, et stilikon som kombinerer fortid og nutid og blander Hondas tidligere successer fra Africa Twin og VFR modellerne sammen i en perfekt pakke. Hondaen er i vore øjne et rigtig godt bud på en mc der kan det hele og aldrig bliver kedelig. Og et lille pift i form af en ny udstødning fra Cobra Exhausts eller Scorpion Exhausts, vil kun gøre helheden endnu mere perfekt. Vi har listet vores udvalg til den majestætiske Honda, op herunder.

Cobra: Tysk håndlavet kvalitet fra et firma der har været med i snart 40år og fortsat leverer bemærkelsesværdige løsninger til et enormt bredt udvalg af motorcykler. Cobra er ganske unik, da du på hver udstødning, har muligheden for at sætte dit eget præg ved at vælge mellem et bredt spekter af længder, materialer og logoer mm.

Scorpion: Håndlavet i England. Scorpion er et meget seriøst firma der gennem tiderne har vundet rigtig mange tests for at levere de mest “kørbare” udstødninger og de udstødninger der ofte giver mest effekt uden store huller i gassen. Scorpion producerer deres udstødninger til at skulle fungere optimalt uden indkøring/justering af blanding. Plus den lille gevinst, der hedder livstidsgaranti. (ved registrering på scorpions hjemmeside)

 

[/et_pb_text][et_pb_shop _builder_version=”3.0.106″ type=”product_category” include_categories=”22579″ columns_number=”0″ orderby=”menu_order” posts_number=”30″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *